10 jaar VINU!

Op 25 juni 2015 bestaat VINU 10 jaar. Hoog tijd voor een terugblik en een feestje!

VINU is in 2005 opgericht en heeft sindsdien voor vele opdrachtgevers aan uitdagende ruimtelijke, infrastructurele en wateropgaven mogen werken. De afgelopen tien jaar zijn we gegroeid tot een bureau met een eigen stijl en aanpak en zijn we trots op een diverse en trouwe groep opdrachtgevers.

In de tien jaar tijd dat we ‘Van Idee Naar Uitvoering’ dagelijks in ons werk hebben uitgedragen zagen we daadwerkelijk de ideeën van de tekentafel buiten op straat werkelijkheid worden. Zo kijken we terug op de uitwerking van de Tweede Maasvlakte, die inmiddels in gebruik genomen is. We begeleidden de vernieuwing van de Breestraat in Leiden van prille gedachte tot en met realisatie en zijn projectleider op het gebied van duurzaamheid van het Schiphol Trade Park, de meest innovatieve en duurzame logistieke werklocatie van Europa.

Andere aansprekende opdrachten zijn de ombouw van de Amstelveenlijn, de uitbreiding van de Randstadrail tussen Den Haag en Zoetermeer en de aanleg van de Parallelstructuur A12. En dan is dit nog maar een kleine greep uit de vele projecten die we doen of hebben gedaan.

Natuurlijk gaan we hier in de toekomst mee door. Met veel plezier hopen we ook de volgende tien jaar aansprekende opgaven van de grond te tillen!

Het team van VINU,

Harold, Peter, Christien, Philippine, Wim, Tim, Tatjana, Jelle, Joni en Evelien.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.