Aan de slag in de Binckhorst!

De mobiliteitstransitie in het centrum van Den Haag kan van start. De gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg, de provincie Zuid-Holland, de Metropoolregio Rotterdam- Den Haag en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Binnenlandse zaken en koningsrelaties, investeren de komende 5 jaar gezamenlijk 137 miljoen in het no-regretpakket met mobiliteitsmaatregelen.
Een prachtig tussenresultaat om de zomerperiode mee in te gaan! Ondertussen werken we hard door aan de verkenning. Hierin werken we de mobiliteitstransitie verder uit met pakketten van maatregelen tot en met 2040. Hierin is een grote rol voor OV, fiets, voetganger en smart mobility.

Harold Lek, Jelle Postma en Nicolien van Eeden verzorgen in opdracht van de zes overheden de onafhankelijke projectleiding van dit project.

16 juli 2019 fotomoment tijdens persgesprek over bekendmaking No Regret pakket Binckhorst CID
Wethouder Van Asten en wethouder Van Eekelen vertellen wat deze deal voor het gebied CID Binckhorst en de regio betekent.
Dit doen ze op locatie; het dakterras van Rooftop bar.
Bron: Gemeente Den Haag
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.