Financieel Project Administrateur (16 uur)

Ben jij die nauwkeurige kracht die ervoor zorgt dat onze projectadministratie goed op orde is? En doe jij de dingen graag juist (of, sterker nog, perfect)?


WELKOM BIJ VINU

Wij zijn een projectmanagementbureau in Leiden dat werkt aan ruimtelijke projecten voor opdrachtgevers in de (semi-)publieke sector. Onze klanten zijn vooral ministeries, provincies en gemeenten. VINU is een dynamisch en resultaatgerichte organisatie met ruim 20 projectmanagers en een ambitie om verder te groeien. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Als projectmanagers zitten we vaak bij onze opdrachtgevers, maar op vrijdagen zijn we allemaal op ons kantoor aan de Herengracht in Leiden. We zijn nu ter uitbreiding op zoek naar iemand die zorgt dat de administratie op kantoor secuur verloopt, zodat wij ons kunnen concentreren op onze opdrachten.

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

 • Je houdt de projectadministratie bij: voert nieuwe opdrachten in, zorgt dat de managementinformatie over lopende opdrachten op orde is en sluit afgeronde opdrachten administratief af.
 • Je ondersteunt het management met het leveren van informatie en het maken van rapportages.
 • Je zorgt voor een zorgvuldige administratieve afhandeling en verwerking van alle inkopen; van offerte aanvragen tot en met het inboeken van de inkomende facturen. Dit doe je in overleg met ons externe administratiekantoor.
 • Je ondersteunt de projectmanagers administratief bij inschrijvingen op tenders.
 • In voorkomende gevallen en bij piekdrukte neem je werkzaamheden van de Officemanager waar.

BEN JIJ ONZE MATCH?

 • Je hebt een opleiding op hbo-niveau met minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je bent nauwkeurig, werkt gestructureerd, bent perfectionistisch en hebt véél oog voor detail.
 • Je hebt een leervermogen en een ‘’slimme geest’’ waardoor je complexe administratieve project uitdagingen systematisch in goede banen kan leiden.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Je vindt het leuk om voor een dynamisch team te werken en je beschikt over een flinke dosis humor.

WAT WIJ BIEDEN

We bieden een prachtige werkplek in hartje Leiden voor 16 uur per week (later mogelijk uit te breiden). Een interessant en afwisselend werkpakket in een leuk team. Werktijden kunnen we in overleg flexibel invullen. Naast een goed salaris kennen we zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een bonusregeling en 31 vakantiedagen per jaar.

REAGEREN

Ben jij de professional die wij zoeken? En ben je 16 uur per week beschikbaar? Stuur dan jouw sollicitatie waaruit je ervaring en geschiktheid blijkt naar vanderslagt@vinu.nl. Doe dit in ieder geval voor 30 juni aanstaande. Mocht je vragen hebben over de vacature en de procedure dan kun je contact opnemen met Edwin van der Slagt, Recruiter (vanderslagt@vinu.nl of 06-15342950) of Elvira Bakker, Officemanager (bakker@vinu.nl of 06-50549973).


Solliciteer direct

 • Solliciteren via LinkedIn? Ga dan naar je LinkedIn profiel, kopieer de link in je browser en plak deze in bovenstaand veld.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx.

Sollicitatieprocedure

1. Vacature open

Ben jij die topper die we zoeken? Verstuur dan jouw CV en korte introductie.

2. Selectiegesprekken

Wij komen graag met jou in gesprek! Tijdens de selectiegesprekken ontdekken we of er een wederzijdse ‘match’ is.

3. Afrondend gesprek

We hebben elkaar leren kennen, en willen door. Tijdens dit gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

4. Welkom collega

Je bent onderdeel van het team, welkom! Hier vind je alle uitdaging die je zoekt!

Stel een vraag aan Elvira Bakker

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.