Procesmanager Mobiliteitstransitie

Wij zoeken een ervaren procesmanager om het Nederland van de toekomst duurzaam bereikbaar te maken. Ga jij met ons deze uitdaging aan?


Nederland staat voor grote opgaven. De komende tien jaar moet een miljoen woningen worden gebouwd in het stedelijk gebied. Rijk, regio’s, provincies en gemeenten staan aan de lat voor het goed bereikbaar maken én houden van deze gebieden. Overheden werken samen aan een transitie van de (eigen) auto naar duurzaam en innovatief vervoer. Om te komen tot deze mobiliteitstransitie hebben veel partijen belangen en rollen. Begeleid jij deze processen voor een duurzame toekomst?

VINU: VAN IDEE NAAR UITVOERING

VINU levert ideeën en helpt overheden om ruimtelijke plannen van de grond te trekken. Wij verzorgen project- en procesmanagement, omgevingsmanagement en advies rond strategie en beleid. Vaak in de vroege fasen van een onderzoek of project, waar doel en richting nog worden bepaald. Wij komen van slimme ideeën tot gedragen en haalbare plannen. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

Voorbeelden van projecten waar VINU-ers aan werken zijn MIRT-Onderzoeken of – Verkenningen zoals Amsterdam Bay Area en Binckhorst / Central Innovation District in Den Haag. In deze opgaven werken Rijksoverheid en regionale overheden samen aan een mobiliteitstransitie voor een gezonde doorontwikkeling van het stedelijk gebied. Ook leveren we advies bij het bepalen van de toekomst van de Nederlandse treinstations voor het Ministerie van IenW en werkten we aan innovatieve vragen zoals elektrisch vliegen en de komst van de hyperloop naar Nederland.

WERKEN BIJ VINU…

Bij VINU krijg je als procesmanager een flinke dosis vrijheid. Je kunt al jouw kennis en ervaring toepassen op uitdagende, toonaangevende opgaven én je werkt mee aan de ontwikkeling van het bureau. Je werkt zelfstandig en maakt onderdeel uit van een hecht team met deskundige en betrokken collega’s. We delen onze kennis tijdens VINU-ateliers, organiseren symposia en organiseren ook regelmatig niet-werk-gerelateerde uitjes. Bij VINU krijg je alle ruimte om het verschil te maken, je te ontwikkelen met een goede balans tussen werk en privé.

BEN JIJ ONZE MATCH?

Wij zoeken mensen met karakter. Mensen die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn.

Een échte VINU-er is academisch geschoold, in het bezit van een goede politiek-bestuurlijke antenne, komt met ideeën en weet ook de handen uit de mouwen te steken. Als VINU-er weet je mensen en organisaties met elkaar te verbinden en breng je energie en plezier in de samenwerking. Afhankelijk van opleiding, ervaring en persoonlijke kwaliteiten kan de functie van procesmanager op verschillende niveaus worden ingevuld, van medior (5-6 jaar ervaring) tot senior procesmanager van complexe opgaven (10 jaar+ ervaring).

WAT WIJ BIEDEN..

Je krijgt de kans om je als autoriteit in jouw vakgebied te laten zien en te ontwikkelen. VINU biedt ruime groeimogelijkheden en een professionele werkomgeving. We leren van elkaar en we investeren in training en opleiding. Daarbij bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct

Solliciteren via LinkedIn? Ga dan naar je LinkedIn profiel, kopieer de link in je browser en plak deze in bovenstaand veld.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
  Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Sollicitatieprocedure

   1. Vacature open

   Ben jij die topper die we zoeken? Verstuur dan jouw CV en korte introductie.

   2. Selectiegesprekken

   Wij komen graag met jou in gesprek! Tijdens de selectiegesprekken ontdekken we of er een wederzijdse ‘match’ is.

   3. Afrondend gesprek

   We hebben elkaar leren kennen, en willen door. Tijdens dit gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

   4. Welkom collega

   Je bent onderdeel van het team, welkom! Hier vind je alle uitdaging die je zoekt!

   Stel een vraag aan Jelle Postma

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.