Project- en Procesmanager

We zoeken project- en procesmanagers om samen met ons te werken aan de duurzame ontwikkeling van steden en regio’s, mobiliteit en landelijk gebied.


Is werken bij VINU jouw volgende stap?

In de rol van project- en procesmanager bij VINU help je (semi-)overheden met de voortgang van projecten en kwaliteit van oplossingen. Je stuurt projectteams aan, bent het eerste aanspreekpunt voor bestuurders en ambtelijke opdrachtgevers, spreekt met verstand van zaken en zet de lijnen uit. Met gevoel voor verhoudingen weet je resultaat te boeken. Als project- en procesmanager werk je aan opdrachten binnen (een combinatie van) de werkvelden stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water.

VINU – RUIMTELIJKE REALISTEN

VINU wil iets bewerkstelligen dat blijft als we weer weg zijn. Het gaat niet om de mooie plaatjes en het blijven praten. Het gaat om een betere toekomst. Bij VINU vinden we dat je eerlijk moet zijn over wat er wel en niet kan bij ruimtelijke vraagstukken. Dat vraagt soms om moedige interventies. Klanten huren ons in om met onze kennis en ervaring stappen verder te komen. We bereiken maatschappelijke impact door te werken aan relevante ruimtelijke opgaven.

VINU werkt in opdracht van (semi-)overheden aan slim beleid, sterke plannen en een snelle realisatie. Wij verzorgen project- en procesmanagement, omgevingsmanagement en advies.

GAAN WIJ SAMEN HET AVONTUUR AAN?

Wij zoeken mensen met karakter. Mensen die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn het uiterste uit jezelf te halen, een echte doorpakker zijn en bent academisch geschoold.

Natuurlijk mag je van ons ook het nodige verwachten! Denk aan:

 • Werken aan jouw persoonlijke groei aan de hand van carrièrepaden, een opleidingsprogramma (met opleidingsbudget) en een trainingsprogramma gericht op werken vanuit onze kernwaarden.
 • Persoonlijke begeleiding door je manager (carrière), opdrachtbegeleiders (opdrachten) en een mentor (welzijn).
 • Een welzijnsprogramma met activiteiten op het vlak van sport, stressmanagement, een financieel coach etc.
 • 10% van je tijd besteden aan ondernemerschap binnen VINU, innovatie en maatschappelijke impact. Onder andere aan maatschappelijke initiatieven, waaronder ons partnership met JINC.

Afhankelijk van ervaring en persoonlijke kwaliteiten kan de functie van projectmanager op verschillende niveaus worden ingevuld, van startend projectleider (2-3 jaar ervaring) tot senior projectmanager bij complexe opgaven (10 jaar+ ervaring) en uiteindelijk projectdirecteur (15 jaar+ ervaring).

WIJ BIEDEN…

In ruil voor jouw inzet bieden wij jou een plek in ons gedreven, enthousiaste team. Bij VINU werk je aan jouw eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van ons bureau en ruimtelijke ontwikkelingen voor onze opdrachtgevers. Concreet bieden wij je:

 • Een goed salaris, passend bij jouw kennis, kunde en ervaring en een vast contract.
 • Afwisselend werken op het VINU-kantoor (historisch pand uit 1625 in centrum van Leiden), bij opdrachtgevers en thuis.
 • Veel vrijheid om je tijd zelf in te delen.
 • Een gedreven team en uitstekende werksfeer.
 • Standaard 31 vakantiedagen, ruimte voor langer verlof voor sabbatical of wereldreis en flexibiliteit om dagen bij te kopen of om te wisselen voor salaris.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren: laptop, telefoon, mobiliteitsregeling én de kracht van alle VINU collega’s.
 • Veel lol! Met activiteiten als VINU ski, VINU dagen, VINU funs.

INTERESSE?

Heb je interesse? App, mail of bel dan met Paula. Wij komen in no-time bij jou terug!

Sollicitatieprocedure

1. Vacature open

Ben jij die topper die we zoeken? Verstuur dan jouw CV en korte introductie.

2. Selectiegesprekken

Wij komen graag met jou in gesprek! Tijdens de selectiegesprekken ontdekken we of er een wederzijdse ‘match’ is.

3. Afrondend gesprek

We hebben elkaar leren kennen, en willen door. Tijdens dit gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

4. Welkom collega

Je bent onderdeel van het team, welkom! Hier vind je alle uitdaging die je zoekt!

Stel een vraag aan Paula Neuteboom

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.