Projectmanager Gebiedsontwikkeling Buitengebied

Wij zoeken een stevige projectmanager gebiedsontwikkeling om het landelijk gebied van de toekomst vorm te geven. Dit doe je door te werken aan ruimtelijke vraagstukken die er toe doen. Ga jij met VINU de uitdaging aan?


De ruimtelijke druk op ons buitengebied is groot. Natuur, landbouw en recreatie strijden met nieuwe ruimtevragers als energie en wonen om de invulling van de ruimte. Ook moeten we ons voorbereiden op grotere weersextremen van droogte en regelval. Hierdoor ontstaan nieuwe vraagstukken in het landelijke gebied en aan de rafelranden van de stad. De overheid staat aan de lat om deze uitdagingen, vaak gebiedsgericht en samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en burgers het hoofd te bieden.

VINU: VAN IDEE NAAR UITVOERING

VINU levert ideeën en helpt overheden om ruimtelijke plannen van de grond te trekken. Wij verzorgen project- en procesmanagement, omgevingsmanagement en advies rond strategie en beleid. Vaak in de vroege fasen van een onderzoek of project, waar doel en richting nog worden bepaald. Wij komen van slimme ideeën tot gedragen en haalbare plannen. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

Voorbeelden van onze projecten zijn MIRT-opgaven zoals Amsterdam Bay Area, gebiedsontwikkelingen in het buitengebied zoals de Westeinderscheg, het Buijtenland van Rhoon, het aansturen van stedelijke transformaties in Leiden en Rijswijk en het bouwen van programma’s op het gebied van -bijvoorbeeld- stikstof en gezondheid.

WERKEN BIJ VINU…

Bij VINU krijg je als projectmanager een flinke dosis vrijheid. Je kunt al jouw kennis en ervaring toepassen op uitdagende, toonaangevende opgaven én je werkt mee aan de ontwikkeling van het bureau. Je werkt zelfstandig en maakt onderdeel uit van een hecht team met deskundige en betrokken collega’s. We delen onze kennis tijdens VINU-ateliers, organiseren symposia en organiseren ook regelmatig niet-werk-gerelateerde uitjes. Bij VINU krijg je alle ruimte om het verschil te maken, je te ontwikkelen met een goede balans tussen werk en privé.

BEN JIJ ONZE MATCH?

Wij zoeken mensen met karakter. Mensen die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn.

Een échte VINU-er is academisch geschoold, in het bezit van een goede politiek-bestuurlijke antenne, komt met ideeën en weet ook de handen uit de mouwen te steken. Als VINU-er weet je mensen en organisaties met elkaar te verbinden en breng je energie en plezier in de samenwerking. Afhankelijk van opleiding, ervaring en persoonlijke kwaliteiten kan de functie van projectmanager op verschillende niveaus worden ingevuld, van startend projectleider (2-3 jaar ervaring) tot senior projectmanager van complexe opgaven (10 jaar+ ervaring).

WAT WIJ BIEDEN..

Je krijgt de kans om je als autoriteit in jouw vakgebied te laten zien en te ontwikkelen. VINU biedt ruime groeimogelijkheden en een professionele werkomgeving. We leren van elkaar en we investeren in training en opleiding. Daarbij bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct

Solliciteren via LinkedIn? Ga dan naar je LinkedIn profiel, kopieer de link in je browser en plak deze in bovenstaand veld.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
  Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Sollicitatieprocedure

   1. Vacature open

   Ben jij die topper die we zoeken? Verstuur dan jouw CV en korte introductie.

   2. Selectiegesprekken

   Wij komen graag met jou in gesprek! Tijdens de selectiegesprekken ontdekken we of er een wederzijdse ‘match’ is.

   3. Afrondend gesprek

   We hebben elkaar leren kennen, en willen door. Tijdens dit gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

   4. Welkom collega

   Je bent onderdeel van het team, welkom! Hier vind je alle uitdaging die je zoekt!

   Stel een vraag aan Thijs Stam

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.