De Jonge Honden en VINU op XL date

Jonge Honden en VINU hebben veel gemeen. Zo werken alle VINU’ers en Jonge Honden aan de bouw en ontwikkeling van het bureau, verbinden we graag en delen we kennis.

Afgelopen maand organiseerden de Jonge Honden en VINU een XL date. Met maar liefst acht Jonge Honden en zeven VINU’ers maakten we kennis. Daarbij kraakten we onze hersenen over de laatste ontwikkelingen in de Circulaire Economie en het omgevingsmanagement. We presenteerden de ideeën in enthousiaste pitches en op flip-over vellen. Een interactieve manier om vanuit de inhoud kennis en ideeën te delen. En daarnaast was het ook nog eens een leuke avond met elkaar!

Jonge Honden en VINU hebben nu ‘verkering’. Dat betekent dat VINU’ers een Jonge Hond op sleeptouw nemen. Zo werkt Willem Smink vanuit Jonge Honden samen met VINU-collega Jenny May bij de gemeente Almere aan knooppunten in de Metropoolregio Amsterdam en de ruimtelijke relatie tussen Utrecht en Almere. VINU biedt een mooie vervolgstap in de carrière voor Jonge Honden.

Wie zijn de Jonge Honden? Bij Jonge Honden kunnen pas afgestudeerden 3 jaar werkervaring opdoen in de sectoren ruimte, onderwijs en zorg. Bekijk de Jonge Honden op www.jongehonden.com.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.