VINU’er in de spotlight: Rosanne!

“Mijn keuze om voor VINU te werken komt voort uit mijn wens om veel te leren door bij verschillende opdrachtgevers in de keuken te kijken en verder te groeien in de rol van projectmanager. Dat en meer vind ik bij VINU: een hecht team, sociaal en bevlogen, veel lol, vertrouwen en verantwoordelijkheid.”

Rosanne, hoe kwam je bij VINU terecht?

Na het afronden van de master Sociale Planologie startte ik mijn carrière bij de gemeente Groningen. Ik werkte twee jaar in de rol van assistent projectleider. Het was mijn wens om mij sneller te ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers in de keuken te kijken en verder te groeien in de rol van projectmanager. Dat was voor mij de reden om voor een commercieel bureau te kiezen en terug te verhuizen naar de Randstad. Bij VINU heb ik gevonden wat ik zocht: het sociale aspect, de bevlogenheid, veel lol, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het voelt voor mij als een hecht team. Daarnaast is iedereen proactief, behulpzaam en ambitieus.

Wat drijft je in je werk?

In het team breng ik het menselijk contact,  energie in projectteams en collega’s noemen mij enthousiast, sociaal en betrokken. Afhankelijk van ervaring en expertise en eigen wensen worden opdrachten verdeeld over de collega’s van VINU. Naast de opdrachten is er ook ruimte voor interne taken. Zo ben ik al 1,5 jaar verantwoordelijk voor de marketing binnen VINU.

In mijn huidige opdracht vervul ik de rol van omgevingsmanager en adviseur namens de gemeente Rijswijk. Ik ben omgevingsmanager voor de gebiedstransformatie In de Bogaard en voor de Herinrichting van de Geestbrugweg. Daarnaast adviseer ik de gemeente Rijswijk over het doorontwikkelen van omgevingsmanagement in het Ruimtelijk Domein.

De komende jaren wil ik verder groeien als omgevingsmanager en projectmanager. Voor de toekomst vind ik het belangrijk dat het werken bij VINU zo leuk blijft als het nu is. Dit betekent een goede sfeer, werkcultuur en aandacht voor de mens.

Welke effect heeft corona op je werk?

Het effect van corona op mijn werk is vooral het gemis aan luchtigheid, letterlijk en figuurlijk. Het is nu voornamelijk hard werken en dat grotendeels online. Ik mis vooral het buiten zijn gedurende de dag en het face-2-face contact met collega’s op projectlocaties. Gelukkig heb ik in mijn rol als omgevingsmanager het geluk dat ik elke week even met de fiets op stap kan om de voortgang van het project, de Herinrichting van het Bogaardplein, te bekijken.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.