Lancering VIEW #11 is een feit!

Ruim twee jaar na VIEW #10 is het zover: de officiële lancering van de VIEW #11, VINU and the City! Deze uitgave staat volledig in teken van het thema Stedelijke verdichting. Een onderwerp waar wij dagelijks aan werken en dat ons voor vele uitdagingen stelt.

In deze VIEW geven we onze visie op de opgaven rond stedelijke verdichting. Samenvattend gaat het om verschillende vormen van ‘samen’: samenhang, samenspraak en samenspel. We praten u ook bij over enkele van onze grote projecten zoals de verkenning van de mobiliteitstransitie in de gebiedsontwikkeling van CID Binckhorst, de Hyperloop en de realisatie van het stationsgebied in Utrecht. Maar wij geven juist ook een kijkje in enkele ‘kleinere’ projecten zoals de aanleg van anti-terrorismemaatregelen en de herinrichting van de Garenmarkt in Leiden. Verschillend van omvang maar allemaal van groot belang voor het functioneren en de leefbaarheid van de steeds verder verdichtende stad.

We zijn erg trots op het resultaat. Heeft u de VIEW niet ontvangen en bent u wel geïnteresseerd? Mail dan naar info@vinu.nl en dan komt er direct een exemplaar uw kant op!

Of download hier de pdf-versie van de VIEW#11

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.