Omgevingsmanagement in het Zuid-Hollandse

Afgelopen vrijdag hebben onze omgevingsmanagers Jurriaan van Hellemond & Bart Gerrits een workshop omgevingsmanagement gegeven aan de trainees van de Provincie Zuid-Holland. Tijdens de workshop hebben de trainees geleerd hoe je op een effectieve manier omgaat met de omgeving binnen een ruimtelijke project. Tijdens de workshop is ingegaan op de theorie in de vorm van de omgevingsanalyse, stakeholdermanagement en de cirkels van invloed. De theorie hebben we ook in de praktijk toegepast door in de huid te kruipen van belanghebbenden. De trainees hebben in de casus ‘realisatie zonnepark’ geëxperimenteerd met belangen afwegen, onderhandelen en zoeken naar een gezamenlijke oplossing. Een kijkje in de keuken van de omgevingsmanager.

Het was een geslaagde middag!

Omgevingsmanagers in de dop van de Provincie Zuid-Holland, bedankt voor jullie actieve deelname aan de training. Hopelijk hebben kunnen jullie het geleerde toepassen in jullie werk!

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.