Ik zie het als een uitdaging om in complexe processen professionals, belanghebbenden en politiek aan elkaar te verbinden.

Na zijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit is Bart in 2005 aan de slag gegaan bij de gemeente Delft en heeft hij zijn eerste stappen in de gebiedsontwikkeling gezet als onderdeel van het projectbureau Spoorzone Delft. In 2008 is Bart als projectmanager gaan werken voor de gemeente Rotterdam en heeft hij een rijke ervaring opgebouwd in afwisselende projecten. In 2018 heeft hij gekozen voor een nieuwe uitdaging en is hij toegetreden tot het team van VINU als senior projectmanager.

Bart voelt zich erg thuis in complexe opgaven. Het begeleiden van projecten, processen en gebiedsontwikkelingen doet hij op een zakelijke en resultaatgerichte wijze. De focus ligt op het goed laten functioneren van het team en ieder individu in het team. Hij vindt het uitdagend en leuk om politiek, bestuur, bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden op een open manier te betrekken en te bedienen.

Bart is zeer gedreven, betrokken en een echte sfeermaker. Hij is mensgericht en creatief. Hij communiceert makkelijk op ieder niveau en geeft niet op tot het resultaat is bereikt.

Bart woont met zijn vrouw Sabina, dochter Emma en zoon Daan in Brielle, Zuid Holland. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal. Verder is Bart een fanatieke skiër, hij golft graag en hij maakt graag een rondje op de racefiets. Andere interesses zijn reizen, koken en muziek.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht