Samen werken aan een betere toekomst door naar elkaar te luisteren.

Irene is Junior Projectleider in het team Land & Water. In 2022 heeft Irene de master International Land and Water Management aan de Universiteit van Wageningen afgerond. Vanuit haar opleiding heeft ze ervaring met uiteenlopende onderwerpen als klimaatverandering, de landbouwtransitie en urbanisatie.

Met een socio-technische achtergrond omvat haar kennis integraal waterbeheer op verschillende schalen. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft ze zich beziggehouden met de overeenkomsten en verschillen tussen stakeholder- en beleidsperspectieven. Zij houdt ervan om uitgedaagd te worden door complexe water- en klimaatvraagstukken. Als flexibele teamwerker werkt ze graag zorgvuldig maar doortastend.

Als Junior Projectleider zal Irene bij VINU aan verschillende projecten werken. Daarnaast zal zij deelnemen aan het Nationaal Watertraineeship. Irene vindt het belangrijk goed te kijken naar verschillende belangenafwegingen, met oog op de natuurlijke omgeving. Ze is communicatief vaardig, en werkt graag samen naar een mooi resultaat toe.

In haar vrije tijd stapt Irene wel eens op de fiets om te genieten van de omgeving, staat ze regelmatig in de sportschool, houdt ze ervan om te koken en lekker te eten. Irene woont in het centrum van Leiden.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht