Het moment dat steeds meer puzzelstukjes zichtbaar worden en een geheel beginnen te vormen maakt me altijd weer blij.

Merle is een ervaren senior adviseur met een achtergrond in de gebiedsontwikkeling. In de afgelopen jaren heeft Merle geadviseerd over duurzaamheid en energietransitie. Merle wordt enthousiast van integrale vraagstukken waar zij aanvullende kennis op het gebied van mobiliteit, digitalisering en innovatiemanagement kan inzetten.

Merle is sterk gericht op samenwerking met focus op commitment, voortgang en realisatie. Door een combinatie van omgevingsbewustzijn, communicatieve vaardigheden en enthousiasme weet zij stakeholders op verschillende niveaus te overtuigen.

Merle is haar carrière begonnen bij de overheid waar haar omgevingsbewustzijn een grote rol heeft gespeeld bij het succesvol doorlopen van besluitvorming. In de daarop volgende jaren heeft Merle haar inhoudelijke procesmanagement vaardigheden bij verschillende publiek-private samenwerkingen ingezet en verder doorontwikkeld. Zij wordt gewaardeerd als een prettige en kritische gesprekspartner die op ambtelijk en bestuurlijk niveau overtuigend weet te communiceren.

Merle woont met haar gezin in Delft. Ze houdt van sport, is graag buiten met haar kinderen en haar hond en kan enorm genieten van de rust aan zee.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht