Ik ben blij met deze kans...

Tamara woont op dit moment bij haar ouders in Rijnsburg. In 2017 heeft zij de MBO-opleiding Managementassistent afgerond en daarna bijna vijf jaar lang gewerkt als postbezorger bij PostNL. Ze was al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en met behulp van een jobcoach kwam VINU op haar pad. Ze werkt nu als kantoorondersteuner bij VINU. Het team is erg blij met haar hulp en ondersteuning!

In september 2021 kreeg Tamara de diagnose autisme. Voor haar houdt dit in dat zij altijd alert is en sneller vermoeid raakt door sociale interacties vanwege haar prikkelgevoeligheid. Maar Tamara is ook heel nauwkeurig, creatief en leergierig. Ze is goed in Engels en kan ook goed werken met computers. Ze vindt het leuk om administratieve taken uit te voeren en dingen te ordenen. Structuur is voor haar erg belangrijk en zolang alles maar duidelijk is, kan zij heel goed zelfstandig werken.

Haar hobby’s zijn tekenen, muziek en podcasts luisteren, wandelen, gamen en series/films kijken. Ze brengt daarnaast graag tijd door met haar familie. Ook houdt ze erg van musicals en is ze ge├»nteresseerd in psychologie en mentale gezondheid.

Tamara Borsboom

Kantoorondersteuner
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht