Mensen in hun kracht zetten en ze helpen door goede keuzes hun projectresultaten te behalen.

Als bestuurskundige met een vleugje civiele techniek was Tim verkeerskundige bij de gemeente Gouda. Daarna werkte hij bijna 12 jaar in verschillende functies bij een bureau voor advies en projectmanagement. Vervolgens was hij tijdens zijn sabbatical als Divemaster in Thailand actief.

Tim leidt graag projecten die zich bevinden op het snijvlak van maatschappij en techniek. Hij zoekt daarbij de balans tussen inhoudelijk optimale keuzes en een tevreden omgeving. Vooral als hij daarbij zijn bestuurskundige en civieltechnische ervaring kan inzetten.

Zijn inhoudelijke kennis richt zich op projecten in de openbare ruimte: openbaar vervoer, ketenmobiliteit, stationsontwikkelingen, goederenvervoer, verkeer- en vervoersplannen, beheer en onderhoud, duurzaamheid, het nieuwe reizen en gebiedsontwikkeling.

Als regisseur van grote projecten is hij goed doordrongen van de bekende project- en procesmanagement risico´s en valkuilen. Met een analytische insteek geeft hij deze een plek in zijn projecten. Tim helpt graag om stroef lopende projecten weer vlot te trekken. En als dat linksom niet lukt, gaat hij met een creatieve aanpak rechtsom. Zijn omgeving omschrijft Tim als omgevingsbewust, resultaatgericht en gestructureerd.

Tim woont in Utrecht. Hij is actief volleyballer: hij speelt, coacht en geeft training. Daarnaast hebben buitensporten als beachvolleybal, duiken, snowboarden en parachutespringen zijn voorliefde.

De projecten van Tim:

  • Plan van aanpak masterplan Utrecht Overvecht – gemeente Utrecht
  • Gebiedsontwikkelingen Kaasmarkt Leiden: verkoop Kaasmarktschool, herinrichting Kaasmarkt, herontwikkeling Koppenhinksteeg – gemeente Leiden
  • Proces rond ruimtelijke inpassing Warmtelinq, inclusief aanlandlocatie – gemeente Leiden
  • Ophoging en renovatie Parkeergarage Haarlemmerstraat in historische binnenstad Leiden – gemeente Leiden
  • Ruimtelijk programma van eisen Meibergdreefzone (Amstel III) – gemeente Amsterdam
  • Herontwikkeling stationsplein Holendrecht – gemeente Amsterdam
  • Herontwikkeling stationsgebied Utrecht Centraal Station – gemeente Utrecht
  • Duurzame reconstructie openbare ruimte Bio Science Park – gemeente Leiden
  • Herontwikkeling stationsgebied Amsterdam Lelylaan – Vervoerregio Amsterdam
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht