Elvira Bakker

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

In haar rol als Office Manager is Elvira een onmisbare factor binnen VINU. Zij verricht diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Ze ondersteunt haar collega’s met allerhande zaken. Elvira regelt afspraken, organiseert interne en externe bijeenkomsten en houdt de website bij. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Na haar studie HBO-Vrijetijdskunde is Elvira gaan werken als intercedent bij een uitzendbureau voor het midden- en kleinbedrijf. Daar heeft ze haar commerciële en administratieve kennis opgedaan. Na ruim twee jaar was ze toe aan een volgende uitdaging en kwam ze terecht bij Nyenrode Business Universiteit. Daar heeft Elvira zes jaar gewerkt als programma-coördinator. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de planning en organisatie van een aantal opleidingsprogramma`s voor het bedrijfsleven. Het gaf haar veel voldoening om mensen te faciliteren op het gebied van kennis en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Inmiddels is ze al weer 6 jaar werkzaam in de rol als Office Manager; eerst bij Selectum en nu bij VINU.

Dankzij haar spontaniteit en goede communicatieve vaardigheden maakt Elvira eenvoudig contact met mensen. Ze is organisatorisch sterk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt het leuk om aan verschillende projecten te werken en kan ook goed schakelen tussen verschillende prioriteiten. Haar vrienden omschrijven haar als een energieke en betrokken persoonlijkheid.

Elvira is getrouwd en woont met haar man en 2 zoons in Voorschoten. Ze is sportief; loopt regelmatig hard, doet aan bootcamp en houdt ook van snowboarden. Daarnaast gaat ze graag op pad met het gezin en doen ze veel aan geocachen.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.