Inge van Westbroek

Inge is een energieke procesmanager met ruime ervaring in samenwerkingsprocessen tussen verschillende overheden. Zij geeft op krachtige en enthousiaste wijze sturing aan een team en motiveert anderen door haar energie en focus. Inge is opmerkzaam, heeft een scherp inzicht en is begaan met de ontwikkeling van anderen. Naast een persoonlijke benadering ligt haar kracht in het scheppen van overzicht, het overzien van het grotere geheel, logisch redeneren, verbanden leggen en plannen. Deze vaardigheden combineert zij met een doelgerichte en besluitvaardige aanpak.

Inge studeerde Plattelandsvernieuwing en heeft jarenlang gewerkt bij de provincie Zuid-Holland. Zij heeft in afwisselende processen ervaring opgedaan als procesmanager in de beleidsvelden groen, ruimte en mobiliteit. Ze heeft bij de provincie processen gecoördineerd van onder andere het Meerjarenprogramma, Ruimte, Infrastructuur en Transport (MIRT), de Stuurgroep Groene Hart, de Nationale Omgevingsvisie en het plattelandsontwikkelingsprogramma 2 (POP2). Hierdoor is zij gewend te werken in een omgeving waarbij partijen met uiteenlopende en soms strijdige belangen betrokken zijn en heeft ze een goed ontwikkelde bestuurlijke en politieke antenne.

Inge woont met haar man in Den Haag. Ze is sportief ( hardlopen, fietsen, fitness), werkt graag in de tuin en houdt van een goed glas wijn en lekker eten.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.