Irene van Leeuwen

“Samen werken aan een betere toekomst door naar elkaar te luisteren.”

Irene versterkt VINU als stagiaire bij het team Land & Water. Ze is MSc student International Land and Water Management aan de Universiteit van Wageningen. Vanuit haar opleiding heeft ze ervaring met uiteenlopende onderwerpen als klimaatverandering, de landbouwtransitie en urbanisatie.

Met een socio-technische achtergrond omvat haar kennis integraal waterbeheer op verschillende schalen. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft ze zich beziggehouden met de overeenkomsten en verschillen tussen stakeholder- en beleidsperspectieven. Zij houdt ervan om uitgedaagd te worden door complexe water- en klimaatvraagstukken. Als flexibele teamwerker werkt ze graag zorgvuldig maar doortastend.

Als stagiaire zal zij zich bezighouden met verschillende lopende projecten binnen VINU en ze zal ook werken aan het speerpunt van team Land & Water omtrent de landbouwtransitie. Ze vindt het belangrijk goed te kijken naar verschillende belangenafwegingen, met oog op de natuurlijke omgeving. Ze is communicatief vaardig, en wordt geënthousiasmeerd door met mensen te werken.

In haar vrije tijd stapt Irene wel eens op de fiets om te genieten van de omgeving, staat ze regelmatig in de sportschool, houdt ze ervan om te koken en lekker te eten. Irene woont sinds kort in het centrum van Leiden.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.