Jenny May

“Ik geloof in het zoeken van de verbinding tussen mensen, organisaties en disciplines. Daaruit komen de mooiste resultaten voort.”

Jenny is een ervaren project- en procesmanager en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grondzaken. Als projectmanager richt Jenny zich met name op gebiedsontwikkelingsprojecten en dan in het bijzonder projecten met een opgave op het gebied van grond en/of vastgoed.

Haar omgeving omschrijft Jenny als analytisch sterk, betrokken en energiek. Jenny is in staat om haar omgeving te enthousiasmeren en mee te krijgen voor haar ideeën. Ze doorziet de complexiteit van het project en is in staat om (bestuurlijke) keuzemogelijkheden helder te verwoorden en daarover te adviseren. Ze is resultaatgericht en kan goed de vertaalslag maken van analyse naar concrete acties.

Na haar studie beleid en Bestuur in internationale organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen is Jenny begonnen als trainee bij de gemeente Amsterdam. Ze heeft daarna binnen de organisatie van de gemeente Amsterdam diverse functies bekleed. Jenny vervolgde haar loopbaan bij de provincie Noord-Holland waar ze onder andere projectleider gebiedsontwikkeling en teamleider grondzaken was.

Jenny woont samen met haar vriend en drie kinderen in Amsterdam. Ze loopt regelmatig hard en houdt van lekker eten, lezen en leuke dingen doen met haar gezin.


Een greep uit de projecten van Jenny:

  • Onafhankelijk Projectleider oprichting gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon – provincie Zuid-Holland
  • Senior Projectmanager plan van aanpak placemaking Leiden Bio Science Park – Economie071
  • Programmamanager OV-knooppunten MRA – gemeente Almere
  • Senior Projectmanager gebiedsontwikkeling Crailo – provincie Noord-Holland
  • Senior Projectmanager bedrijventerreinontwikkeling Schiphol Logistics Park-Zuid – provincie Noord-Holland
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.