Joni Braas

“Duurzaamheid en circulaire economie begint bij bewustwording en verandering van gedrag.”

 

Na de opleiding Bouwkunde en Construction Management & Engineering aan de Technische Universiteit in Eindhoven werkte Joni vijf jaar bij het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. Ze was daar beleidsadviseur en projectleider voor grote gebiedsontwikkelingen zoals Brainport Avenue. Daarnaast is ze een aantal jaar actief geweest bij het Europese project C2C BiZZ (het toepassen van Cradle to Cradle en duurzaamheid op werklocaties). Begin 2014 is zij gestart bij VINU om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verder te groeien als projectmanager.

De expertise van Joni richt zich op gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit en circulaire economie in ruimtelijke projecten. Binnen de projecten heeft zij vaak een organiserende rol en weet zij met de betrokken partijen tot een gedragen resultaat te komen. Duurzaamheid ziet zij als integraal onderdeel van een project.

Haar omgeving omschrijft Joni als gestructureerd, gedreven en verbindend. Zij pakt projecten met liefde en groot enthousiasme op en rond haar opdrachten binnen de afgesproken tijd af.

Hoewel ze geboren en getogen is in het West-Friese Hoorn is Joni tegenwoordig met haar man en zoontjes op haar plek in de Haagse regio. Haar vrije tijd ging de laatste jaren vooral op aan de verbouwing van hun woning uit 1930. Om lekker te ontspannen wandelt ze graag op het strand.


Een greep uit Joni’s projecten:

  • Senior Projectmanager duurzame mobiliteit – Vervoerregio Amsterdam
  • Projectmanager duurzaamheid & circulaire economie – Schiphol Area Development Company
  • Projectmanager duurzaamheid Schiphol Trade Park – Schiphol Area Development Company
  • Adviseur besluitvormingsmodel Dijkversterking Markermeerdijken – Hoogheemraaschap Hollands Noorderkwartier
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.