Jurriaan van Hellemond

“Mooi om elke dag te mogen werken aan het Nederland van morgen.”

Jurriaan is enthousiast en werkt graag aan opdrachten die ‘er toe doen’. Hij past zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving en is doelgericht. Door zijn nieuwsgierige aard duikt hij graag op nieuwe onderwerpen en maakt hij zich deze snel eigen. Hij is een aanjager om ideeën daadwerkelijk van de grond te krijgen.
Jurriaan is dankzij zijn studie sociale geografie en planologie breed geïnteresseerd in de wereld om hem met een focus op complexe opgaves binnen de mobiliteit, energie of gebiedsontwikkeling. Door zijn ervaringen bij Adviestalent & Twynstra Gudde in projecten en programma’s op lokaal, regionaal en nationaal bestuurlijk niveau kan hij goed de verbinding leggen tussen deze verschillende lagen van de overheid.
Door zijn omgeving wordt hij getypeerd als een enthousiast en spontaan persoon die ondernemend is en makkelijk contact legt met anderen.

Jurriaan woont samen met zijn vriendin in Den Haag. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets of staat hij op het tennisveld.


Een greep uit Jurriaans projecten

  • Projectmanager gebiedsontwikkeling en mobiliteit – gemeente Leiden
  • Projectleider duurzame mobiliteit – provincie Noord-Holland
  • Projectleider verplaatsing busgarage West – gemeente Amsterdam
  • Projectleider Actieplan Co2 reductie verkeer – gemeente Rijswijk
  • Onafhankelijk procesmanager regionale bereikbaarheid – regio Zuid-Kennemerland
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.