Margriet Jansen

“Het werken aan ruimtelijke vraagstukken geeft mij energie, omdat er meer achter schuil gaat dan je in eerste instantie denkt. Dat maakt het dynamisch!”

Eind 2016 behaalt Margriet haar master Staats en Bestuursrecht. Tijdens het vak Ruimtelijk ordeningsrecht wordt haar passie voor het ruimtelijke domein aangewakkerd.

In juni 2017 is zij gestart aan een traineeship bij de gemeente Woerden & Oudewater. Margriet was werkzaam als Wabo vergunningverlener en deed vanuit het traineeship ook organisatiebrede opdrachten, onder andere een evaluatie naar de samenwerking tussen Woerden en Oudewater. Hierdoor heeft zij de gemeente en haar besluitvorming goed leren kennen. Daarnaast heeft zij ook de rol van projectleider vervult voor het maken van een omgevingsplan. Hierin merkte Margriet dat deze rol haar goed past. Ze houdt van organiseren, om vervolgens samen met anderen tot een resultaat te komen. Daarom besloot ze om in september 2019 bij VINU als junior projectleider te starten en de rol als projectleider verder te ontwikkelen.

Margriet houdt van complexe vraagstukken, waar uiteenlopende (politieke) belangen spelen. Zij krijgt energie van projecten die er toe doen. Collega`s omschrijven Margriet als een sociaal persoon met een doelgerichte inzet. Zij is ambitieus, realistisch en gestructureerd.

Margriet woont samen met haar vriend in de binnenstad van Leiden. Verder houdt Margriet van sporten zoals pilates en bootcamp, in de weekenden reist zij heel Nederland door om af te spreken met haar vriendinnen.


Een greep uit Margriets projecten:

  • Projectbeheerser Concessie Amsterdam – VRA
  • Projectleider PTA Taxi`s – gemeente Amsterdam
  • Projectleider gebiedsontwikkeling – Buijtenland van Rhoon
  • Projectleider Metropolitane fietsroutes – MRDH
  • Projectleider Touringcars busplatform IJzijde – gemeente Amsterdam
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.