Marly Aalbers

“Met enthousiasme en een positieve instelling naar een duurzame toekomst”

Na het behalen van haar bachelor Bedrijfskunde en master Global Business & Sustainability, begon Marly als Rijkstrainee bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Tijdens haar traineeship heeft zij gewerkt bij verschillende onderdelen van de overheid en een tweejarig leer en ontwikkeltraject gevolgd. Marly heeft onder andere gewerkt aan circulaire kantoorinrichting en aan concessiemanagement NS bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Bij Binnenlandse zaken hield zij zich als laatste onderdeel van het traineeprogramma bezig met de toekomstbestendige ontwikkeling van het landelijk gebied, in het kader van de Nationale Omgevingsvisie.

Na twee jaar bij het ministerie besloot Marly de overstap te maken naar VINU om als projectleider direct bij te dragen aan concrete resultaten.
Marly werkt het liefst aan een projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst en die die bestuurlijk complex zijn. Ze is een organisator in hart en nieren die zaken met visie en passie aanpakt. Marly krijgt energie van projecten waarvan je het resultaat met eigen ogen kan zien. Marly wordt daar omgeving gezien als enthousiast, sociaal en analytisch sterk.

Marly woont samen met haar vriend in het centrum van Den Haag. In haar vrije tijd houdt ze van sport (kijken en doen), koken en restaurantjes uitproberen. Verder is ze het liefst buiten om de natuur te ontdekken.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.