Monique van de Wetering

“Een energietransitie met lef levert energie op”

Monique wil graag bijdragen aan projecten met een duurzaamheidscomponent. Zo combineert ze haar werk bij VINU met het tweejarig Nationaal Energietraineeship. Hier krijgt Monique de ruimte zichzelf verder te ontwikkelen in persoonlijk leiderschap. Eerder rondde Monique haar master Spatial Planning af aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft ze zich verdiept in de toepassing van online participatiemiddelen bij het ontwikkelen van een omgevingsvisie. Bij de gemeente Apeldoorn heeft Monique ervaring opgedaan met de politiek-bestuurlijke verhoudingen in relatie tot de omgevingsvisie en energieprojecten.

Monique ziet de meerwaarde en noodzaak van een integrale aanpak. Ze plaatst oplossingen graag in het totaalbeeld. Daarbij is ze een echte teamspeler en heeft ze naast het totaalbeeld ook oog voor detail. Haar omgeving beschrijft Monique als vrolijk en spontaan. Tegelijkertijd noemen ze haar serieus en doelgericht. Ze vinden het prettig met haar samen te werken omdat ze weten dat ze op Monique kunnen bouwen. Dat geldt voor zowel de kwaliteit als het behalen van de afgesproken resultaten. Met haar brede interesse en georganiseerde aanpak is Monique multidisciplinair inzetbaar. Voor Monique levert handelen met lef energie op. Dat is voor haar dan ook een belangrijke factor in haar aanpak.

Monique is een echt buitenmens, in haar vrije tijd wandelt Monique graag om van de natuur te genieten. Ook houdt ze van lezen en bezoekt ze graag vrienden.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.