Paul Laudy

“Ik vind het belangrijk om echt resultaat te realiseren. De kick is om dat in gezamenlijkheid te doen”

Paul werkt als projectmanager en procesbegeleider aan vraagstukken in de volle breedte van het ruimtelijk domein. Hij heeft een achtergrond als adviseur in de bouwsector en beschikt over bestuurlijke ervaring als wethouder in Leiden. Paul zet deze ervaring graag in om partijen te laten samenwerken. Zijn kracht ligt dan ook bij complexe opdrachten met veel verschillende stakeholders. Paul heeft het overzicht en houdt het doel en de verschillende belangen scherp voor ogen. Hij kan mensen in rust en vertrouwen naar gezamenlijke doelen leiden.

Zijn omgeving omschrijft Paul als een prettige vent met een coöperatieve houding, gericht op het opbouwen van goede betrekkingen. Analytisch sterk en iemand die denkt alvorens hij handelt; in staat om veel opties in ogenschouw te nemen. Altijd geïnteresseerd in het bekijken van nieuwe mogelijkheden of het onderzoeken van alternatieven.

Na zijn studie Politicologie aan de universiteit van Leiden heeft Paul gewerkt voor uiteenlopende organisaties, altijd op het snijvlak van publiek-privaat, meest recent als adviseur bij Bouwend Nederland. Daarnaast was hij zo’n twaalf jaar actief als lid van de gemeenteraad. Van 2014 tot 2018 was Paul wethouder Bouw en Openbare Ruimte in Leiden.

Paul woont met zijn vrouw Layka en zoon Jagger in Leiden. Hij is een puzzelfreak, werkt graag in de tuin en houdt van een goed glas wijn en lekker eten.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.