Philip Prudhomme van Reine

“Ik vind het belangrijk om een project met een frisse blik en vanuit verschillende disciplines te benaderen. Dit vergroot de kans dat een project slaagt en de eindgebruikers tevreden zijn met het resultaat.”

Philip studeerde Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht, waarna hij door zijn interesse in de dynamiek en het ruimtelijke component van steden de master Stadsgeografie heeft afgerond. Begin 2018 is Philip aan de slag gegaan als junior projectleider bij VINU.

Philip werkt gestructureerd en is daadkrachtig. Door zijn proactieve houding is hij een aanjager om ideeën daadwerkelijk van de grond te krijgen. Philip haalt voldoening uit het verbinden van mensen en partijen, om zo draagvlak te creëren en projecten van de grond te krijgen. Met zijn enthousiasme en open houding brengt hij energie in projecten. Tegelijkertijd streeft hij ernaar de projectmanagers en zijn teamgenoten zo goed mogelijk te faciliteren, om op die manier samen tot resultaat te komen. Door zijn omgeving wordt hij getypeerd als een energiek, enthousiast en spontaan persoon die communicatief vaardig is.

Philip woont op steenworp afstand van VINU, binnen de Leidse singels. Naast zijn passie voor voetbal houdt hij ervan om over de Leidse markt te struinen en naar het strand te gaan.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.