Philippine van der Schuyt

“Zoek je kritische tegenstanders op en weet wat hen beweegt. Dat verscherpt uiteindelijk je projectresultaat.”

Van huis uit is Philippine planoloog. Ze studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1990 is ze werkzaam bij verschillende projectmanagement- en adviesbureaus. In 2012 landde ze bij VINU.

Als procesmanager en strategisch omgevingsmanager werkt Philippine aan ruimtelijke opgaven in de breedste zin van het woord: herinrichtingsvraagstukken, de ontwikkeling van nieuwe gebieden, mobiliteit en infrastructuur of een combinatie van functies. Zij focust zich op de eerste fasen van projecten waar de procesaanpak wordt uitgedacht, de inhoud vorm krijgt en waar de samenwerkingsverbanden worden gesmeed. Naast haar projecten wordt Philippine regelmatig gevraagd als (onafhankelijk) gespreksleider bij werksessies en bewonersbijeenkomsten en als adviseur bij organisatievraagstukken.

Opdrachtgevers typeren Philippine als doelgericht, creatief, sensitief en betrouwbaar. Door haar ervaring in de rol van strategisch adviseur bij lastige afwegingen heeft zij een uitstekende bestuurlijke antenne.


 

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.