Sophie van der Meer-Hendricks

“Stap voor stap moeten we samen een duurzame toekomst maken”

Nadat zij in 2017 haar master in duurzaamheid haalde, ging Sophie aan de slag als schrijver van kwalitatieve aanbestedingsdocumenten. Ze werkte aan projecten in duurzame energie en grond-, weg-, en waterbouw. Hier kon Sophie van dichtbij meemaken hoe duurzaamheidsambities in de praktijk vaak blijven hangen op een abstract niveau. Inmiddels heeft Sophie de overstap gemaakt naar VINU, waar ze als projectleider bijdraagt aan het praktisch uitvoerbaar maken van ambities.

Sophie is breed geïnteresseerd en weet van doorpakken. Ze begeeft zich graag op het snijvlak van ambitie en uitvoerbaarheid, waarbij ze het liefst werkt aan projecten met een duurzaamheidscomponent. Ze heeft sterke analytische vaardigheden en durft door te vragen om tot de kern te komen. Met haar organiserend vermogen houdt Sophie overzicht tijdens een project. Haar omgeving omschrijft haar als open en sociaal. Met haar vermogen om anderen te kunnen motiveren is Sophie in staat om, samen met het projectteam, ambitieuze doelen te behalen.

Sophie woont samen met haar man en zoontje in Zeist, waar ze graag in het bos wandelt of hardloopt.


Een greep uit Sophies projecten:

  • Procesbegeleiding bewegwijzering Zuid-Kennemerland – gemeente Haarlem
  • Projectassistent Stikstofprogramma – provincie Noord-Holland
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.