Sophie van der Meer-Hendricks

“Stap voor stap maken we samen een duurzame toekomst”

Nadat zij in 2017 haar master in duurzaamheid haalde, ging Sophie aan de slag als schrijver van kwalitatieve aanbestedingsdocumenten. Ze werkte aan projecten in duurzame energie en grond-, weg-, en waterbouw. Hier kon Sophie van dichtbij meemaken hoe duurzaamheidsambities in de praktijk vaak blijven hangen op een abstract niveau. Inmiddels heeft Sophie de overstap gemaakt naar VINU, waar ze als projectleider bijdraagt aan het praktisch uitvoerbaar maken van ambities.

Sophie is breed geïnteresseerd en weet van doorpakken. Ze begeeft zich graag op het snijvlak van ambitie en uitvoerbaarheid, waarbij ze het liefst werkt aan projecten met een duurzaamheidscomponent. Ze heeft sterke analytische vaardigheden en durft door te vragen om tot de kern te komen. Met haar organiserend vermogen houdt Sophie overzicht tijdens een project. Haar omgeving omschrijft haar als open en sociaal. Met haar vermogen om anderen te kunnen motiveren is Sophie in staat om, samen met het projectteam, ambitieuze doelen te behalen.

Sophie houdt van buiten zijn. Ze werkt graag in de tuin en ze wandelt het liefst elke dag in het bos. Daarnaast haalt Sophie veel energie uit hardlopen en kan ze erg genieten van een lekkere cappuccino drinken op een terrasje. Sophie woont samen met haar man en twee zoontjes in Doorn.  


Een greep uit Sophies projecten:

  • Procesbegeleiding bewegwijzering Zuid-Kennemerland – gemeente Haarlem
  • Projectassistent Stikstofprogramma – provincie Noord-Holland
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.