VINU werkt aan transitieopgaven in het landelijke gebied

VIEW#12 staat in teken van transities in het landelijk gebied. Een onderwerp waar wij, samen met onze opdrachtgevers, dagelijks aan werken.

Het landelijk gebied is de tegenhanger van de grote steden. Dit gebied zal de komende decennia een forse transformatie ondergaan om te blijven zorgen voor voldoende voedsel, energie, waterberging, biodiversiteit, recreatiemogelijkheden en behoud van ons cultuurhistorische erfgoed. Dat gaat niet vanzelf, we moeten er hard voor aan de bak.

In VIEW#12 geven we onze VINU-visie op de opgaven rond toekomstbestendige ontwikkeling van het landelijk gebied. We gaan in gesprek met experts, zoals Prof.dr.ing. J.W. Erisman, hoogleraar Environmental Sustainability aan de Universiteit van Leiden. Ook praten we u bij over enkele van onze projecten, zoals het Buijtenland van Rhoon en de Westeinderscheg.

Lees hieronder onze VIEW#12 РLand in Zicht over Transitie Landelijk Gebied. Of download hem hier: VIEW#12 РLand in Zicht РVINU 2021

Liever een hardcopy per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Aanvraagformulier VIEW #12

 

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.