VIEW#12 komt in september!

Na VIEW#11, VINU and the City, is het tijd voor een nieuwe VIEW!

VIEW#12 staat in teken van transities in het landelijk gebied. Een onderwerp waar wij, samen met onze opdrachtgevers, dagelijks aan werken.

Het landelijk gebied is de tegenhanger van de grote steden. Dit gebied zal de komende decennia een forse transformatie ondergaan om te blijven zorgen voor voldoende voedsel, energie, waterberging, biodiversiteit, recreatiemogelijkheden en behoud van ons cultuurhistorische erfgoed. Dat gaat niet vanzelf, we moeten er hard voor aan de bak.

In VIEW#12 geven we onze VINU-visie op de opgaven rond toekomstbestendige ontwikkeling van het landelijk gebied. We gaan in gesprek met experts, zoals Prof.dr.ing. J.W. Erisman, hoogleraar Environmental Sustainability aan de Universiteit van Leiden. Ook praten we u bij over enkele van onze projecten, zoals het Buijtenland van Rhoon en de Westeinderscheg.

Bent u geïnteresseerd om na de zomer gratis een exemplaar te ontvangen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Je kan hem straks ook altijd van onze website downloaden! Houd onze Linkedin pagina in de gaten!

Benieuwd naar onze eerdere publicaties? Lees dan onze VIEW#11 over stedelijke verdichting en VIEW#10 over de circulaire economie.

VIEW #12 Transities landelijk gebied
foto gemaakt door: Wiep van Apeldoorn

 

Aanvraagformulier VIEW #12

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.