VINU gaat ook voor kwaliteit in eigen organisatie

Ook de komende jaren is VINU ISO 9001-gecertificeerd. Dit is de conclusie van de externe audit die Certiked in 2017 uitvoerde.

We leren en innoveren voortdurend. Niet alleen bij opdrachtgevers maar ook in onze eigen organisatie. Sinds 2009 zijn we ISO-9001 gecertificeerd. Dit is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagement van organisaties. Voor VINU betekent dit een jaarlijkse toets op onder andere werkwijze, werkomstandigheden, verslaglegging en duurzaamheid.

Certificering houdt natuurlijk meer in dan het behalen van een certificaat. Het draagt bij aan de kwaliteit van onze organisatie en het bereiken van onze doelen. Dit geldt zowel voor het werk dat we verzetten voor onze opdrachtgevers als voor ons werk binnen VINU.

Kwaliteitscoördinator Inge van Huffelen: “Als organisatie dagen we onszelf voortdurend uit om te blijven leren en ontwikkelen. Dat we ook de komende jaren ISO-gecertificeerd zijn is een mooie kroon op ons werk!”

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.