VINU groeit! Ontmoet Rosanne, Jenny en Bart

Bij VINU werken we al jaren aan mooie opdrachten die een bijdrage leveren aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Inmiddels hebben we een mooi trackrecord opgebouwd op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, bestuurlijke samenwerking en participatietrajecten. Dat doen we met een enthousiast team dat gestaag groeit. We hebben de ambitie om deze groeiende lijn de komende jaren door te zetten. Niet als doel op zich, maar als middel om nog beter in te kunnen spelen op vragen van onze klanten. Voor de medewerkers van VINU zijn het behoud van onze persoonlijke en flexibele werkhouding en de focus op kwaliteit belangrijke randvoorwaarden bij deze groei.

In de laatste maanden is het gelukt om drie nieuwe toppers aan ons te binden. Zo begon onlangs Bart Gerrits. Een enthousiaste project- en omgevingsmanager die ruime ervaring heeft opgedaan bij Tauw, zijn vorige werkgever. Ook startten Rosanne Bijl en Jenny May de afgelopen maanden bij VINU. Rosanne deed haar eerste werkervaring op bij de gemeente Groningen en startte bij VINU als aanstormend talent en junior projectleider. Bij de provincie Noord-Holland onderscheidde Jenny zich als waardevolle projectmanager en teamleider. Ze zet sinds een aantal maanden haar kennis en kunde in voor VINU.

Heb jij interesse en denk je het in je te hebben om het team van VINU te komen versterken? Neem dan eens een kijkje op www.werkenbijvinu.nl of neem contact op met Philippine van der Schuyt.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.