Wie is het?

Vijf nieuwe VINU-ers presenteren zichzelf!

In onderstaande teksten introduceren vijf nieuwe VINU-ers zichzelf en geven ze aan waarom zij bij VINU zijn gaan werken. De teksten en foto’s zijn door elkaar gezet.
De vraag aan u is om in te schatten welke foto bij welke tekst past. Om u op weg te helpen, zijn de persoonlijke kleurprofielen (Insights) toegevoegd aan de foto. Kunt u de juiste verbindingen leggen tussen de foto’s met kleurprofiel en de teksten? Hoe goed is uw mensenkennis?!
De vraag is … Wie is het?

VINU-er 1
Ik heb de overstap gemaakt van de Gemeente Amsterdam naar VINU om te werken aan projecten op verschillende strategische niveaus en voor verschillende type opdrachtgevers in het land. Deze diversiteit inspireert mij in mijn werk. Mijn droomopdracht is er een waarbij de omgeving, overheid en de markt intensief met elkaar samenwerken in hoog stedelijke gebied, bijvoorbeeld een winkelgebied of een centrum voor maatschappelijke voorzieningen.
Ik heb ervoor gekozen om per trein van en naar mijn opdrachten te reizen. Onderweg valt me op hoe prettig en efficiënt het openbaar vervoer in Nederland is.

VINU-er 2
Het structureren en vormgeven van een complex proces met diverse stakeholders en uiteenlopende belangen, dát is waar ik energie van krijg. Dat is mijn motivatie bij VINU te werken. Zowel in de idee-, plan- en uitvoeringsfase kan ik bijdragen aan een mooiere en betere fysieke leefomgeving. Met mijn gedreven en slimme VINU-collega’s kan ik opdrachtgevers helpen en tegelijkertijd mezelf ontwikkelen. Mijn droomopdracht is een participatietraject te begeleiden voor een grote gebiedsontwikkeling. De ideeën uit het participatietraject brengen we samen met de doelen van de opdrachtgever tot uitvoering. Op die manier ontstaat een leefomgeving die duurzaam voldoet aan alle wensen van de toekomstige bewoners, bedrijven en gebruikers.

VINU-er 3
Het liefst bedenk ik voor elk probleem een creatieve oplossing. Ik hou van het bedenken en toepassen van nieuwe ideeën in projecten. Ik vind het uitdagend dit bij VINU te kunnen doen. Daarbij wil ik bijdragen aan oplossingen die bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. Ik hou van gezelligheid. Ook dit zit bij VINU wel goed. Mijn droomopdracht is het natuurinclusief inrichten van een groot stationsgebied. Ik wil mensen laten zien dat natuur en ontwikkeling niet los van elkaar hoeven te staan, juist nu we aanlopen tegen bepaalde grenzen van de natuur. Wat me bij VINU het meest opvalt? VINU krijgt dingen echt voor elkaar! Ook al zijn het soms hele lastige projecten, met heel veel belangen en financiële vraagstukken. Toch lukt het ons gewoon!

VINU-er 4
De uitdaging om de financiële administratie op rolletjes te laten lopen en daarnaast een goede bijdrage te leveren aan het vinden en behouden van opdrachtgevers was de drijfveer om bij VINU te komen werken. Alle opgedane ervaringen bij voorgaande werkgevers kan ik inzetten in dit groeiende en dynamische bedrijf. Ik ben verrast hoe professioneel en goed georganiseerd VINU is. VINU heeft een zeer goede focus op opdrachtgevers, toekomstige opdrachtgevers en haar medewerkers. Iedereen levert zijn of haar bijdrage aan de toekomst en continuïteit van het bedrijf naast de werkzaamheden voor opdrachtgevers en is zeer behulpzaam.

VINU-er 5 
Ik wil mezelf verder ontwikkelen als projectleider. Dat is mijn reden te gaan werken bij VINU. Ik interesseer me meer voor het proces dan voor de inhoud van het project. Voor concrete initiatieven krijg ik zin om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik kwam bij VINU met de idee dat ik mijzelf onderscheid met mijn energie en resultaatgerichtheid. Na één week wist ik het zeker. Ik moet opzoek naar een nieuw onderscheidend talent… Iedere VINU’er heeft die eigenschappen.
Een droomproject is voor mij een project met directe invloed op het (dagelijkse) leven van de mensen en dat ook politiek gevoelig is.

Antwoorden

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.