Workshop Omgevingsmanagement voor nationaal water- en bodemtrainees

Jessica van Grootveld werkt bij VINU én volgt het Nationaal Watertraineehip. Dit traineeship is een speciaal voor de water- en bodemsector ontwikkeld programma van twee jaar. De deelnemers werken vier dagen per week, training on the job; de vijfde dag is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en projecten.

VINU omarmt deze manier van werken en leren en wil graag bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van starters op de arbeidsmarkt. Daarom organiseerden wij op 31 mei een workshop ‘Niet bang voor de buitenwereld: effectief omgevingsmanagement in jouw project’. Circa 15 trainees hebben zich ondergedompeld in de wereld van het omgevingsmanagement. Aan de hand van theorie en rollenspellen leerden zij de fijne kneepjes van dit vak van Jelle Postma en Bart Gerrits, twee ervaren omgevingsmanagers. Vanaf nu kunnen de trainees de vernieuwende omgevingsmanagement aanpak inzetten in hun dagelijks werk.

Wil je meer lezen over onze expertise rondom omgevingsmanagement? Klik dan hier. Wil je meer lezen over het Nationaal Watertraineeship? Klik dan hier.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.