Elke dag bouwen aan een duurzaam en veerkrachtig Nederland vraagt om een goede conditie. Daarom faciliteert VINU mogelijkheden om tijdens werk en ook privé fysiek, mentaal en emotioneel in topconditie te blijven. Het idee is stress te verlagen, de betrokkenheid en productiviteit te verhogen en anderen te laten zien waarom het zo prettig werken is bij VINU. Als Great place to work houden we hierbij rekening met de behoeftes van de VINU’ers.

VINU is een Great Place to Work

VINU is in 2022 een Great Place To Work traject aangegaan en met succes doorlopen. Sinds mei 2022 heeft VINU het certificaat. Met een jaarlijks actieplan probeert VINU zich nog verder te verbeteren als werkgever.

Uit het onderzoek bleek dat VINU als werkgever al behoorlijk goed scoort met een overall vertrouwen-score van 7,8. Om nog verder te verbeteren en bij de top van Nederland te horen, ontwikkelt VINU zich de komende jaren verder als werkgever. De Great Place To Work methode helpt bij het inzichtelijk maken van de verbeterpunten en het opstellen van een actieplan.  

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.