VINU levert management en advies aan (semi-)overheden op het gebied van stedelijke ontwikkeling, land & water en mobiliteit. Met onze ideeën en resultaatgerichte VINU aanpak maken wij het verschil en dragen we bij aan een duurzaam en veerkrachtig Nederland. Ontwikkeling krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

Vacatures

Dit is wat we jou bieden

In ruil voor jouw inzet bieden wij jou een plek in ons gedreven, enthousiaste team. Bij VINU werk je aan jouw eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van ons bureau en ruimtelijke ontwikkelingen voor onze opdrachtgevers.

Een goed salaris, passend bij jouw kennis, kunde en ervaring en een vast contract.

Veel vrijheid om je tijd zelf in te delen. Afwisselend werken op het VINU-kantoor (historisch pand uit 1625 in centrum van Leiden), bij opdrachtgevers en thuis.

We werken hard en autonoom, maar staan altijd voor elkaar klaar om hulp te bieden of creatieve input te geven. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf en de projecten te halen.

Standaard 31 vakantiedagen, ruimte voor langer verlof voor sabbatical of wereldreis en flexibiliteit om dagen bij te kopen of om te wisselen voor salaris.

Alles wat je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren: laptop, telefoon, mobiliteitsregeling én de kracht van alle VINU collega’s.

Veel lol! Met activiteiten als VINU ski, VINU dagen en VINU funs.

Sollicitatieprocedure

1. Vacature open

Op elk moment van het jaar kun je reageren op openstaande vacatures.

2. Sollicitatiegesprekken

We spreken elkaar twee keer om te zien of er een match is.

3. Afrondend gesprek

We nemen de arbeids-voorwaarden met je door bij ons op kantoor.

4. Welkom collega

Je start! Via onboarding maken we je wegwijs bij VINU én opdrachtgevers.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.