Werken bij VINU

Een flinke stap voorwaarts in jouw carrière? Bij VINU werken betekent werken aan ontwikkeling. Aan ruimtelijke vraagstukken die ertoe doen. Aan de ontwikkeling van ons bedrijf. En bovenal aan de ontwikkeling van jezelf. Als (senior) projectmanager bij VINU ben je dagelijks betrokken bij toonaangevende  opgaven binnen de overheid op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water. Je komt daarvoor in eerste instantie met slimme ideeën en daarnaast weet je ook je handen uit je mouwen te steken.

Je kracht zit in het verbinden van mensen, belangen, partijen en disciplines. Vervolgens zorg je voor breed gedragen oplossingen. Als projectmanager regisseer je het proces, betrek je belanghebbenden en draag je zorg voor de besluitvorming. Geïnteresseerd? Lees verder en reageer direct op een van onze vacatures!

Wij zoeken mensen met karakter

Ontwikkeling krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.