Werken bij VINU

Een flinke stap voorwaarts in jouw carrière? Bij VINU werken betekent werken aan ontwikkeling. Aan ruimtelijke vraagstukken die ertoe doen. Aan de ontwikkeling van ons bedrijf. En bovenal aan de ontwikkeling van jezelf. Als (senior) projectmanager bij VINU ben je dagelijks betrokken bij toonaangevende  opgaven binnen de overheid op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water. Je komt daarvoor in eerste instantie met slimme ideeën en daarnaast weet je ook je handen uit je mouwen te steken.

Je kracht zit in het verbinden van mensen, belangen, partijen en disciplines. Vervolgens zorg je voor breed gedragen oplossingen. Als projectmanager regisseer je het proces, betrek je belanghebbenden en draag je zorg voor de besluitvorming. Geïnteresseerd? Lees verder en reageer direct op een van onze vacatures!

Wij zoeken mensen met karakter

Ontwikkeling krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

 

 

Adviseur/Procesmanager Strategie en Beleid

Heb jij slimme ideeën om strategische ruimtelijke vraagstukken verder te brengen?

Projectmanager

Ben jij die ondernemende professional, die zelf aan het roer wil staan?

Senior Projectmanager

Ben jij die ervaren kracht, die zoekt naar een bureau mét teamspirit?

VINU Talentpool

Zijn er geen passende vacatures maar wil je graag werken bij VINU? Meld je dan direct aan. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van nieuwe vacatures en onze projecten.

Aanmelden
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.