Werken bij VINU

Een flinke stap voorwaarts in jouw carrière, dat is wat wij bieden. Bij VINU werken betekent werken aan ontwikkeling. Aan ruimtelijke vraagstukken die ertoe doen. Aan de groei van ons bedrijf. En bovenal aan de ontwikkeling van jezelf. Door uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, door trainingen en door goede begeleiding. Je bent onderdeel van een hecht team, met mensen die plezier hebben en er voor gaan.

Wij zoeken mensen met karakter

Talent krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

 

 

Projectmanager

Ben jij die ondernemende professional, die zelf aan het roer wil staan?

Senior Projectmanager

Ben jij die ervaren kracht, die zoekt naar een bureau mét teamspirit?

VINU Talentpool

Zijn er geen passende vacatures maar wil je graag werken bij VINU? Meld je dan direct aan. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van nieuwe vacatures en onze projecten.

Aanmelden
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.