Werken bij VINU

Een flinke stap voorwaarts in jouw carrière? Bij VINU werken betekent werken aan ontwikkeling. Aan ruimtelijke vraagstukken die ertoe doen. Aan de ontwikkeling van ons bedrijf. En bovenal aan de ontwikkeling van jezelf.

Je kracht zit in het verbinden van mensen, belangen, partijen en disciplines. Vervolgens zorg je voor breed gedragen oplossingen. Bij VINU ben je als projectmanager, omgevingsmanager of adviseur dagelijks betrokken bij toonaangevende op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water. Interesse? Reageer direct op één van onze vacatures!

Wij zoeken mensen met karakter

Ontwikkeling krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën. Niet voor niets staat VINU voor ‘Van Idee Naar Uitvoering’.

VINU Talentpool

Zijn er geen passende vacatures maar wil je graag werken bij VINU? Meld je dan direct aan. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van nieuwe vacatures en onze projecten.

Aanmelden
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.