Aan de slag!

Na zijn studie Politicologie is Joris in september 2018 begonnen met een traineeship bij lokale overheden. Hij vervulde hierin bij verschillende gemeenten beleidsfuncties op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. In 2020 stapte Joris over naar VINU om aan de slag te gaan met projectmatig werken. Hier vervult hij de rol van projectmanager, adviseur en omgevingsmanager.

Bij VINU heeft Joris expertise opgedaan in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Joris brengt in zijn projecten graag partijen samen om vanuit diverse belangen de gemene deler te vinden. Zijn enthousiasme en verbindingskracht zet hij in om resultaat te bereiken.

Joris woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan boulderen, wielrennen en gaat hij graag naar de film. Ook kun je altijd bij hem aankloppen voor een goed bordspel.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.