Ruimtelijke Realisten

Wij worden warm van complexe ruimtelijke vraagstukken die er toe doen. Wij leveren management en advies aan (semi-)overheden op het gebied van stedelijke ontwikkeling, land & water en mobiliteit. Met onze ideeën en resultaatgerichte VINU aanpak maken wij het verschil en dragen we bij aan een duurzaam en veerkrachtig Nederland. 

En daar blijft het niet bij. Ook intern bij VINU staan we regelmatig stil bij de vraag hoe we nog meer impact kunnen maken. Wij besteden veel aandacht aan de verduurzaming van onze bedrijfsprocessen, onze bijdrage aan de maatschappij en het welzijn van onze medewerkers. Deze drie componenten definiëren ons MVO beleid.

Slim beleid
Sterk project
Snel resultaat

Slim beleid, uitvoerbare besluiten

Bij VINU richten we ruimte in op stedelijk, regionaal en landelijk niveau. We zien het verband tussen de verschillende vraagstukken, we halen aanwezige kennis boven water en focussen ons op de belangen van alle betrokkenen. De inhoud van het beleid maken we begrijpelijk, toegankelijk en bespreekbaar. Zodat er besluiten kunnen worden genomen die eerlijk en uitvoerbaar zijn. Slim beleid, uitvoerbare besluiten

Sterk project, concrete doelen

Het beleid geven we vorm in een sterk project, waarin de doelen concreet gemaakt worden. Voor zover dat kan houden we rekening met alle belangen. Maar we beseffen ook dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen. We zijn niet van het eindeloos praten en we zullen een ongemakkelijke waarheid niet met mooie woorden verhullen.

Snel resultaat, echte expertise

In de uitvoering zijn we snel. Iedereen die bij VINU werkt, heeft verstand van de ruimtelijke sectoren waarin we ons begeven. We hebben echte expertise in huis en we begrijpen hoe politiek werkt. We denken graag buiten de gebaande paden en we draaien lang genoeg mee om te weten wanneer iets een goed idee is.

Je krijgt iets voor elkaar als je eerlijk bent

Resultaat boeken zit in de verbinding. In mensen met je meekrijgen. In durven zeggen wat er niet goed gaat. In doorgaan als er stagnatie is. In flexibel zijn en toch vasthouden aan je koers. Bij ons is resultaat boeken samen de dingen voor elkaar krijgen; ook en misschien wel juist als niet iedereen er blij mee is. Want uiteindelijk gaat het niet om een plan, maar om wat we ermee teweegbrengen.

VINU wil iets bewerkstelligen dat blijft als we weer weg zijn. Het gaat niet om de mooie plaatjes. Het gaat om een betere toekomst. Klanten huren ons in omdat ze met onze kennis en ervaring vooruitkomen. Wij op onze beurt willen dat de organisatie van de opdrachtgever groeit en inspiratie krijgt om projecten anders aan te pakken.

We worden graag uitgedaagd.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.