Waarom moeilijk doen als het samen kan.

Sylvia is een energieke en enthousiaste project- en omgevingsmanager, die gericht is op samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke belangen. Door een positieve houding, resultaatgerichtheid en een doorzetter-mindset weet ze partijen met diverse achtergronden bij elkaar te brengen. Sylvia werkt graag aan projecten die verschillende onderwerpen samenbrengen en die ertoe doen. Met haar praktische instelling, een hoop doorzettingsvermogen en leergierigheid weet zij duidelijkheid te scheppen.

Door haar achtergrond als bestuurskundige en ontwikkelingssociologe heeft zij een goede kijk op zowel bestuurlijke-politieke processen als de verschillende belangen die een rol spelen bij projectmanagement.  Zichzelf blijven ontwikkelen is een belangrijke drijfveer voor Sylvia. Sylvia heeft zich de afgelopen jaren bij VINU ontwikkeld van assistent projectmanager tot project- en omgevingsmanager bij diverse gebiedsontwikkelings- en mobiliteitsprojecten. Sylvia’s omgeving omschrijft haar als energiek, sociaal en ondernemend.

Sylvia woont samen met haar vriend in Leiden. In haar vrije tijd houdt ze van muziek, actief bezig zijn en reizen: zo speelt ze saxofoon in een orkest en een bandje en houdt ze van sporten zoals bootcamp.

Sylvia Weijers-van Oevelen

Projectmanager
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht