Waarom moeilijk doen als het samen kan.

Sylvia is een energieke en enthousiaste project- en omgevingsmanager, die gericht is op samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke belangen. Door een positieve houding, resultaatgerichtheid en een doorzetter-mindset weet ze partijen met diverse achtergronden bij elkaar te brengen. Sylvia werkt graag aan projecten die verschillende onderwerpen samenbrengen en die ertoe doen. Met haar praktische instelling, een hoop doorzettingsvermogen en leergierigheid weet zij duidelijkheid te scheppen.

Door haar achtergrond als bestuurskundige en ontwikkelingssociologe heeft zij een goede kijk op zowel bestuurlijke-politieke processen als de verschillende belangen die een rol spelen bij projectmanagement.  Zichzelf blijven ontwikkelen is een belangrijke drijfveer voor Sylvia. Sylvia heeft zich de afgelopen jaren bij VINU ontwikkeld van assistent projectmanager tot project- en omgevingsmanager bij diverse gebiedsontwikkelings- en mobiliteitsprojecten. Sylvia’s omgeving omschrijft haar als energiek, sociaal en ondernemend.

Sylvia woont samen met haar man en dochtertje in Leiden. In haar vrije tijd is ze een bezige bij: Sylvia speelt saxofoon in een orkest, doet aan bootcamp en spreekt graag af met vrienden en familie.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.