De gemeente Den Haag werkt aan binnenstedelijke verdichting in het Central Innovation District (CID). Het CID is een uitgelezen locatie voor verdichting door de goede bereikbaarheid met het OV, de centrale ligging en de al aanwezige voorzieningen. De komende twintig jaar worden 25.000 nieuwe woningen en 500.000 m2 kantoorruimte gerealiseerd. VINU verzorgde voor de gemeente Den Haag het project- en procesmanagement van verschillende opgaven in het CID.

We leveren in Den Haag een grote bijdrage aan de vele complexe opgaven die de stad rijk is.

Maarten van Oosterom

Door het ontwerpen van slimme processen en door duidelijk te zijn, strak te sturen en door te pakken bereikten we voortgang en resultaat. Bijvoorbeeld het besluit om de Koninklijk Conservatorium locatie te ontwikkelen tot het nieuwe hoofdkantoor van de ANWB en een nieuw Rijkskantoor. Daarnaast onderzochten we de behoefte aan nieuwe voorzieningen in het CIS gebied en deden we samen met NS en ProRail onderzoek naar hoe je slim kunt bouwen boven het spoor.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.