Werken aan krachtige en verbonden gebieden

De stedelijke gebieden in Nederland verdichten en worden drukker. Hoe garanderen we voor iedereen de bereikbaarheid als steeds meer mensen zich verplaatsen? En hoe en in welke mate geven we mobiliteit de ruimte bij de ontwikkeling van hoogwaardige leefgebieden? 

VINU versnelt de mobiliteitstransitie 

De vraag naar woningen is hoog en blijft toenemen. Als gevolg daarvan blijft het stedelijk gebied groeien. Daarom moeten we structureel anders omgaan met mobiliteit. Een regionale aanpak is nodig om de mobiliteitstransitie in de praktijk te brengen. Met inhoudelijke expertise, daadkracht en haar netwerk bij het rijk en regionale overheden pakt VINU dit aan. Wij verbinden, inspireren en dagen uit. Zo werken wij aan aantrekkelijke steden die voor iedereen bereikbaar zijn. 

  • Regionale afstemming en integrale ontwikkeling van stedelijke gebieden: wonen, werken en bereikbaarheid 
  • Brede welvaart: autoluwe (binnen)steden, OV- en fietsnetwerken en infrastructuur, gedragsverandering in mobiliteitsmotieven 
  • Innovatie: elektrisch vliegen, hyperloop, betalen naar gebruik.

Whitepaper

Lees onze visie op Betalen naar Gebruik

Wij zoeken ruimtelijke
realisten.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.