Verder kijken dan wat aan tafel gebeurt is de sleutel om een project tot succes te maken.

Na het afronden van de studie Bestuurskunde aan de Universiteit Twente ging Jelle aan de slag als trainee bij de provincie Noord-Holland. In 2015 stapte hij over naar VINU waar hij doorgroeide tot senior projectmanager en adviseur. Binnen VINU is Jelle als lid van het MT verantwoordelijk voor het werkveld Regionale Ontwikkeling en Mobiliteit.

De expertises van Jelle zijn mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Hij heeft ervaring met het leiden van complexe projecten en programma’s, waaronder MIRT-Onderzoeken en MIRT-Verkenningen. Jelle houdt er van te werken op het snijvlak van beleid en uitvoering en is sterk in het bijeenbrengen van partijen door te zoeken naar gemeenschappelijke belangen.

Vrienden en familie omschrijven Jelle als ondernemend, creatief en communicatief. Hij is gemakkelijk in de omgang en weet met zijn enthousiasme mensen met zich mee te krijgen. Jelle houdt vol tot hij het antwoord heeft. Met aandacht voor de mens krijgt hij zaken voor elkaar.

Jelle woont samen met zijn vriendin in Haarlem. In zijn vrije tijd wandelt hij graag in de duinen of rijdt hij op zijn motor.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht