VINU ontwikkelt gronden en vastgoed voor (semi-)publieke partijen, waarbij we het evenwicht zoeken tussen de business case en maatschappelijke impact. We verbinden daardoor de ontwikkelaar, de omgeving en overheden. Dit leidt tot versnelling en meer kwaliteit.  

Wat we doen:

We werken als gedelegeerd ontwikkelaar voor (semi-)overheden en publiek-private consortia. Van woningcorporaties tot regionale ontwikkelmaatschappijen en van een havenbedrijf tot een gemeente. We helpen bij het ontwikkelen van gronden, het realiseren van vastgoed, maar ook bij het verduurzamen van vastgoedportfolio’s. We hebben de juridisch-financiële kennis in huis om de regie te voeren over grond- en vastgoedexploitaties. We kennen de overheden door en door: we snappen hoe planprocedures werken en zoeken aansluiting bij (regionale) ruimtelijk-economische strategieën. Hierdoor weten wij als geen ander verbinding te leggen tussen de ontwikkeling, de omgeving en betrokken overheden. 

  • Ontwikkelen van vastgoed en gronden 
  • Adviseren over (grond)beleid en ontwikkelstrategie  
  • Adviseren over en programmamanagement van verduurzaming  
  • Begeleiden van tenders  
  • Opzetten van (publiek-private) samenwerking  
  • Dealmaking 
  • Onafhankelijk procesmanagement namens consortia 

Wij zoeken ruimtelijke
realisten.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.