Werken aan het versnellen van de woningbouw, vastgoed- en gebiedsontwikkelingen 

Bij VINU begrijpen we de complexiteit van de stedelijke uitdagingen: de woningmarktcisis, ontoegankelijke huurwoningen, behoefte aan goede werklocaties in de stad, het stikstofvraagstuk en de dringende noodzaak voor verduurzaming en klimaatadaptatie.

VINU versnelt de ontwikkeling van steden 

Met onze kennis en daadkracht versnellen we de woningbouw, vastgoed- en gebiedsontwikkeling. We werken samen met overheden, ontwikkelaars en belanghebbenden aan slimme, duurzame en uitvoerbare projecten. Zo maken we steden leuker, leefbaarder en klaar voor de toekomst.   

We werken aan:  

  • Gezonde en inclusieve stedelijke ontwikkeling  
  • Versnelling van de woningbouw 
  • Ontwikkeling van (maatschappelijk) vastgoed 
  • Energietransitie in stedelijke gebieden  
  • (Tijdelijke) huisvesting van statushouders en spoedzoekers  
  • Innovatie in gebiedsontwikkeling: digital twin, smart grid, vernieuwende planprocessen  
  • (Her)ontwikkeling van werklocaties in de stad  
  • Gezonde openbare ruimte .

We onderscheiden door wie we zijn: authentieke, verbindende projectmanagers, ontwikkelmanagers en adviseurs met verschillende achtergronden (o.a. bestuurskunde, geografie, bouwkunde en planologie). We werken voor gemeenten, provincies en woningbouwcorporaties. We spelen altijd een doorslaggevende rol in gebiedsontwikkelingen, omdat we veel weten, slim werken en doorpakken. 

#VIEW11

Lees hier onze visie op stedelijke verdichting

Wij zoeken ruimtelijke
realisten.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.