VINU geeft inzicht: we analyseren complexe vraagstukken met oog voor uiteenlopende belangen. Daarna ontwikkelen we een heldere visie en strategie: waar willen we heen en hoe bereiken we onze doelen? Voor ons hoort daar ook de weg naar uitvoering bij: samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een hanteerbare aanpak. Dat onderscheidt ons.

Wat wij doen:

We kennen de praktijk van gebiedsontwikkeling. Op lokale, regionale en landelijke schaal weten we hoe we verbinding maken met alle belanghebbenden. Door onze ervaring aan de uitvoeringskant in transitie-, project- en omgevingsmanagement, kunnen we goed adviseren over visie, strategie en beleid. Onze adviseurs hebben de vakkennis, de praktijkervaring en het lef om impact te maken.

  • Governance, organisatie en financiering van projecten, processen en programma’s
  • Ontwikkelvisie en -strategie
  • Transitiemanagement: aanpak/instrumentarium voor de energietransitie
  • Samenwerkingsmodellen en -overeenkomsten: gebiedsgericht werken
  • Innovatie- en digitaliseringsstrategie in gebiedsontwikkeling
  • Visieontwikkeling, trendanalyse en scenario-ontwikkeling voor ruimtelijke vraagstukken

Wij zoeken ruimtelijke
realisten.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.