Voor een goed plan en een soepele uitvoering zijn omgevingsmanagement en participatie onmisbaar. Natuurlijk met het oog op betrokken overheden en professionals, maar vooral in samenwerking met bewoners, ondernemers en andere maatschappelijke partners. VINU is daar ronduit goed in. We verbinden en hebben gevoel voor onderlinge verhoudingen. Zo kunnen we samen de gewenste resultaten te boeken.

Wat wij doen

De VINU-aanpak staat voor een zorgvuldige afweging van de inbreng van iedereen. We bouwen vertrouwen en zorgen dat alle belangen worden meegenomen. Tegelijk beseffen we dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen. We zijn niet van het eindeloos praten en we zullen een ongemakkelijke waarheid niet met mooie woorden verhullen.

  • Strategische omgevingsmanagementplannen opstellen en uitvoeren
  • Participatieprocessen uitdenken. Spelregels en omgangsvormen bepalen
  • Krachtenveldanalyse opstellen en uitwerken
  • Participatietrajecten begeleiden, werkbijeenkomsten organiseren en contacten onderhouden
  • Onafhankelijk voorzitterschap van bijeenkomsten
  • Adviseren over projectcommunicatie

Wij zoeken ruimtelijke
realisten.

We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.