Luisteren naar je omgeving is mijn drijfveer voor het laten slagen van een project.

Bart werkte na zijn studie Landgebruiksplanning aan de Wageningen Universiteit negen jaar bij advies- en ingenieursbureau Tauw. Sinds begin 2017 versterkt Bart het team van VINU.

Inmiddels heeft Bart veel ervaring opgedaan met het projectmatig werken aan heel uiteenlopende vraagstukken. Zijn inhoudelijke passie vindt hij in projecten op het gebied van water, ruimte, klimaat, ecologie en duurzaamheid. Het goed luisteren naar de wensen van gebruikers van de openbare ruimte of de eigenaren van een gebouw of gebied is Barts drijfveer om die projecten tot een succes te maken.

Als projectleider / omgevingsmanager houdt Bart voortdurend het projectdoel in het vizier met daarbij een prominente rol voor omgeving. Bart is in zijn element wanneer hij voor een groep staat om de dialoog aan te gaan, ook het voeren van (moeilijke) gesprekken schuwt hij niet. Door zijn collega’s en opdrachtgevers wordt hij getypeerd als energiek, enthousiast, gezond kritisch en communicatief vaardig.

In zijn vrije tijd trekt Bart zijn hardloopschoenen aan, is hij te vinden op de fiets voor uitdagende wielertochten of in het bos als vrijwillige boswachter op de buitenplaatsen van ’s-Graveland. Na een mooie dienst in het bos trekt Bart graag met vrouw of vrienden een goede fles wijn open. Bart woont in Hilversum met zijn vrouw en twee dochters. 

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.