Vrijdag 11 november gaf omgevingsmanager Bart Gerrits een Masterclass Omgevingsmanagement aan trainees van het Nationaal Watertraineeship. In het prachtige pand aan de Lange Voorhout in Den Haag kregen trainees met uiteenlopende ervaring verschillende handvaten aangereikt om een boost te geven aan Omgevingsmanagement.

De doelgroep van deze masterclass was heel divers: van trainees die nog nooit van de term hadden gehoord tot trainees die al een aantal jaar ervaring hebben. Tijdens de workshop leerden de trainees hoe je door middel van de toepassing van verschillende tools en een persoonlijke aanpak op een effectieve manier omgaat met de omgeving binnen een ruimtelijk project. Zoals een van de deelnemers zei: “je mag wel spreken van een masterclass, je brengt veel ervaring en kennis mee”. De afwisseling tussen theorie en praktijk sprak enorm aan. Door middel van een rollenspel oefenden de deelnemers met omgevingsmanagement. VINU-er Bart kijkt terug op een geslaagde dag: “het was erg mooi om te zien hoe betrokken de trainees zijn en hoeveel ervaring ze al meebrengen.”

Het Nationaal Watertraineeship (NWT) en VINU werken alweer bijna vijf jaar samen. VINU-ers Jessica van Grootveld en Sylvia van Oevelen begonnen via het NWT hun carrière bij VINU. Onlangs zijn Alexandra Lamp en Irene van Leeuwen als trainee bij VINU gestart. Om de samenwerking nog steviger te maken wil VINU kennis en ervaring over projectmanagement en omgevingsmanagent overbrengen aan trainees van het NWT.

Wil je meer  weten over omgevingsmanagement? Neem contact op met Bart.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.