If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Jessica is een betrokken en resultaatgerichte projectmanager en adviseur op het gebied van land & water en mobiliteit. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van watermanagement: van het versterken van samenwerking op stroomgebiedsniveau tot aan het klimaatadaptiever maken van steden. Ze werkt het liefst transitieopgaven die bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Opdrachtgevers en collega’s omschrijven Jessica als gestructureerd, analytisch sterk en betrouwbaar.

Na haar studie Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Universiteit van Wageningen volgde Jessica het Nationaal Watertraineeship. Ze werkte als Adviseur Beleid, Benchmark en Statistiek bij de Vewin en startte eind 2017 haar carrière bij VINU: eerst als projectleider in Nederland en sinds september 2019 als strategisch omgevingsmanager in het Verenigd Koninkrijk. In het VK werkte ze voor Thames21 als partnership manager voor meerdere deelstroomgebieden van de Theems. Sinds 2022 is ze weer full-time voor VINU aan de slag. Binnen VINU is Jessica als lid van het MT verantwoordelijk voor het werkveld Landelijk gebied, Water & Energie.

Jessica woont samen met haar vriend in Bodegraven. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en familie. Ook bezoekt ze graag musea en houdt ze van koken, lezen en wandelen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.