Met een structurele leegstand van circa 30 procent behoort winkelcentrum In de Bogaard tot de landelijke top drie van winkelcentra die werk moeten maken van hun revitalisatie. De gemeente Rijswijk, vastgoedeigenaren en ontwikkelaars zien kansen voor een levendig nieuw stadscentrum. In opdracht van de gemeente Rijswijk trad VINU op als omgevingsmanager van deze complexe, binnenstedelijke gebiedsontwikkeling met veel verschillende belanghebbenden.

Doorzettingsvermogen, een open houding en werken op basis van gelijkwaardigheid hebben hier echt het verschil gemaakt. Daar ben ik erg trots op.

Rosanne van Vliet

Rosanne heeft zich met name gefocust op het opzetten van het stakeholdermanagement en op de actieve communicatie met de ondernemers, winkeliers en bewoners. Ook begeleidde zij de uitvoering van de herinrichting van het Boogaardplein.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.